• Handelsbetingelser

  Når du handler i webshoppen på gravstenexperten.dk, handler du med:

  Hvidovre Stenhuggeri ApS
  Askhavevej 4
  4621 Gadstrup
  CVR: 39080524

  Generelt
  Du kan altid skrive til os på info@gravstenexperten.dk hvis du ønsker kopi af din faktura og ordrebekræftelse.
  Alle priser på hjemmesiden er dagspriser og opdateres løbende. Priserne inkluderer 25% moms og andre afgifter.

  Bestilling
  Bestilling af varer sker via vores webshop på gravstenexperten.dk. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Du vil modtage en endelig ordrebekræftelse på bestillingen indenfor 2 hverdage.
  Hvis der er tvivl i forbindelse med din bestilling, vil du blive kontaktet pr. mail eller telefon af vores servicemedarbejder for afklaring af spørgsmål.
  Ordrer, der modtages i weekenden og på helligdage, bliver behandlet førstkommende hverdag. Varer leveres kun på hverdage.

  Betaling
  Når stenen er produceret vil du modtage en faktura. Du skal ikke betale denne faktura, da beløbet automatisk trækkes på det kort, som du har angivet ved bestillingen. Betalingen trækkes samtidig med, at stenen leveres fra vores værksted.

  Du kan alene betale med følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Visa.
  De oplysninger, du indtaster i forbindelse med dit betalingskort, bliver krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der har adgang til disse. Hverken gravstenexperten.dk eller andre har mulighed for at læse dine data.

  Der tages ikke gebyr ved betaling på gravstenexperten.dk.

  Levering
  Når du bestiller varer på gravstenexperten.dk, vil stenen som hovedregel blive leveret til den pågældende kirkegårds materialegård. Det er muligt, at bestille gravstenen til opsætning på konkret gravsted mod en merpris.
  gravstenexperten.dk tilbyder ikke, at kunder kan afhente varer.
  Levering sker kun indenfor Danmarks grænser til alle landsdele og brofaste øer. Der kan tilbydes levering til ikke-brofaste øer mod ekstrabetaling. Der tilbydes ikke levering til Grønland og Færøerne, samt øvrigt udland.
  Leveringen sker normalt ca. 14 dage efter bestillingen. Leveringstiden kan forsinkes, hvis der opstår produktionsfejl i forbindelse med fremstilling af gravstenen. Du vil altid modtage en e-mail eller opringning herom.
  Ved køb på gravstenexperten.dk tages der ikke et fragtgebyr.

  Reklamation
  Der gives i henhold til købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
  Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
  Der skal reklameres inden for rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller manglen ved stenen. Reklamerer du inden for to måneder, efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
  Eventuel returnering af sten, når reklamationen er berettiget, skal foretages af gravstenexperten.dk’s personale. Ønsker du en gravsten indleveret til reklamation bedes du kontakte os, så kommer vi selv og henter gravstenen, uden udgift for dig.
  Virksomheden refunderer ikke fragtomkostninger til tredjepart.

  Du bedes så detaljeret som muligt, oplyse hvad problemet er.

  Fortrydelsesret
  En gravsten er en specialfremstillet vare, der normalt ikke er omfattet af fortrydelsesretten i Forbrugeraftaleloven.
  Imidlertid tilbyder gravstenexperten.dk alligevel at købet kan fortrydes i op til 14 dage fra bestillingsdagen. Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, skal du henvende dig skriftligt til os. VIGTIGT: Du må ikke selv arrangere returnering af gravstenen. Den vil blive afhentet af gravstenexperten.dk´s personale uden omkostninger for dig.